NIEUWS - MediaRoute

Ga naar de inhoud
Over ons   


Wij gaan het anders doen!

Waarschijnlijk denk je, Mediaroute? Wat was dat ook alweer? En dat begrijpen we heel goed. Zo heel af en toe hoor je eens iets van ons. Veel te weinig naar onze zin. Dus gaan we het anders doen!

Mediaroute is vorig jaar gestart als website waar je naast diverse adresgegevens van omroepen en producenten ook vacatures kan vinden. En omdat het plaatsen van vacatures tijd kost, vroegen we daar een vergoeding voor van de mediabedrijven. Geen torenhoge bedragen, maar een redelijke vergoeding.
Nu is Mediaroute niet de enige website die vacatures verspreidt onder hun lezers en bezoekers. En omdat wij wat jonger zijn dan die andere websites kiezen bijna alle bedrijven liever voor de gevestigde websites, omdat daar het bereik groter is. En dat begrijpen we. Maar vinden we uiteraard heel jammer. Want we kunnen helaas de site niet in de lucht houden met één vacature per twee maanden. Maar stoppen we dan? Zeker niet!

Wij geloven namelijk heel erg in onze website en onze mogelijkheden. We hebben ons eigen sociale netwerk en we zijn nog steeds de enige die vacatures versturen via WhatsApp. Dus gaan we het anders doen.

We gaan nu namelijk de vacatures gratis plaatsen op de site. Bedrijven kunnen deze naar ons opsturen, maar we zullen ook zelf gaan surfen langs diverse sites.

Wat verandert er dan voor de bezoeker?
Je zal nu naast de vacatures een reclamebalk zien. En als jij je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief of WhatsApp dienst, zie ons vaker voorbij komen.

We hopen hierdoor iedereen meer te bedienen. Zowel bezoeker als Mediabedrijven.


We zullen je vaker op de hoogte gaan houden van onze mogelijkheden.


HEB JE WAT TE MELDEN?
website van BIG NOSE MEDIA
Terug naar de inhoud